Editrix | PANTOFI DE PRIMĂVARĂ
În virtutea acestei idei am selectat și reselectat câteva ore bune oferta principalelor magazine online de încălțăminte cu care am avut experiențe plăcute. Am ales cele mai interesante modele și le-am clasificat într-un top 3 de tendințe favorite. Am preferat să ignor detaliile legate de arhitectura pantofului (tocuri și tălpi), în favoarea celor legate de design. Talpa și tocul sunt ceva foarte personal. Nu cred că poți începe să mergi pe tocuri, dacă ești obișnuită fără, doar pentru că așa se poartă. Și nici invers. Așadar, dacă aș putea face o singură achiziție sezonul acesta, aceasta ar fi mai mult ca sigur o pereche de pantofi care să se încadreze în top 3-ul EDITRIX de tendințe favorite pentru încălțăminte în primăvara 2017.
pantofi, tendinte pantofi primavara, primavara 2017, incaltaminte tendinte, garkony, il passo
355951
single,single-post,postid-355951,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Să zicem că zilele astea toți banii tăi trebuie să se ducă pe lucruri mai serioase ca moda. Poate pe lucruri pentru copiii tăi, poate pe salariile angajaților, poate pe un curs, poate pe o excursie sau pur și simplu pe mâncare și întreținere.

Dar, să zicem și că, în toiul avalanșei de lucruri pe care trebuie să le plătești, aerul călduț îți face chef de puțină cochetărie. Vrei să scuturi imaginea ponosită. Faci calculele și îți dai seama că ai posibilitatea să îți iei un singur lucru. Care ar fi ăla?

Invariabil răspunsul meu este: pantofi. De ce? Nu știu exact. Am mai multe explicații posibile. (Poți să-mi scrii și tu pe Fb dacă ai altele.)

Pe de-o parte, pantofii îmi vin chiar dacă m-am mai îngrășat. Port aceeași măsură de când mi-i cumpăr singură. Pe de alta, aceeași rochie neagră arată complet altfel cu o pereche de pantofi cu toc roșii cu fundă, față de unii masculini negri sau față de sandalele minimaliste cu toc, aurii. De asemenea, ei sunt singura parte a ținutei mele de care eu chiar mă pot bucura în timpul zilei, fără să mă uit în oglindă. Merg, mă uit în jos și… Hopa! “Mmm… ce drăguț!”. Stau picior peste picior la masă, mă uit în jos și… Hopa! “Mmm… ce drăguț!”. Uite cum crește buna dispoziție…

În virtutea acestei idei am selectat și reselectat câteva ore bune oferta principalelor magazine online de încălțăminte cu care am avut experiențe plăcute. Am ales cele mai interesante modele, unele care chiar să facă diferența într-o garderobă de fashionistă, și le-am clasificat într-un top 3 de tendințe favorite.

Am preferat să ignor detaliile legate de arhitectura pantofului (tocuri și tălpi), în favoarea celor legate de design. Talpa și tocul sunt ceva foarte personal. Nu cred că poți începe să mergi pe tocuri, dacă ești obișnuită fără, doar pentru că așa se poartă. Și nici invers.

Așadar, dacă aș putea face o singură achiziție sezonul acesta, aceasta ar fi mai mult ca sigur o pereche de pantofi care să se încadreze într-una din tendințele de mai jos:

fantasy-shoes-editrix

E păcat să nu încerci o pereche de pantofi împodobiți, brodați sau imprimați! Indiferent de categoria lor: adidași, balerini, papuci sau cu toc, primăvara aceasta poți să îți folosești pantofii pe post de bijuterii. Modelele din imagini sunt de aici, de aici sau de aici.

 

candy-shoes-editrix1

 

Dacă nu ai curaj să porți pantofii cu detalii extravagante și fanteziste, poți alege unii într-o culoare dulce de fondante. Modelele din imagini sunt de aici, de aici sau de aici.

pure-shoes-editrix1
Dacă vrei să faci o investiție sigură, alege o pereche de pantofi versatili, cu design simplu, curat, pur. Eu îi prefer pe cei în culori deschise, nudes. Modelele din imagini sunt de aici, de aici sau de aici.

 

Tot scrollez pagina asta…sus-jos… și mă gândesc care îmi plac cel mai mult. Pe toți i-aș purta într-un anumit moment sau la un anumit outfit. Te rog, nu mă pune să aleg! :)

Să fii inspirată!

Cristina