Editrix | DE VORBĂ CU… CRISTINA
Dragă vizitatoare, aceasta este o rubrică pe care o facem împreună, pentru a ne inspira și a ne ajuta. Dacă vrei să participi sau știi pe cineva care urmărește pagina EDITRIX și ar avea ce să ne spună, te rog să mă anunți pe Facebook. Nu sunt feministă, dar cred că femeile ar trebui să aibă mai multă grijă unele de altele. Citește toate interviurile de până acum aici.
cristina mihai
355994
single,single-post,postid-355994,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
cristina-mihai-editrix

Pe Cristina Mihai o știu de mult timp. De când lucram împreună la uzină. Pardon. La corporație. Nu mai țin minte exact de câți ani; peste 10 oricum… Cert e că eram tinere și neliniștite. Între timp am crescut și relația noastră a crescut odată cu noi. De la povești despre băieți am ajuns la discuții despre călătorii și business-uri. Eu îi spun Cris.

De curând ne-am reîntâlnit, după vreo două luni de când nu ne mai văzusem, și mi-a spus că îmi urmărește blogul, că a găsit în el info utile. M-am bucurat. Mai ales că eu am păstrat blogul un pic secret față de cei apropiați. Amuzant a fost că discuția cu ea a venit exact când mă gândeam să-l trec în pauză din lipsă de timp.

De fapt, chiar ăsta este motivul care m-a determinat să o rog pe Cris să-mi răspundă la întrebări. Nu doar o dată întâlnirile spontane cu ea au avut asupra mea un efect de încurajare, de “hai că poți!”. Cred că e păcat să nu ai și tu ocazia să o cunoști.

” Să reușesc ceva ce îmi părea imposibil la un moment dat. Asta mă face mulțumită. Și în același timp să-mi doresc să fac mai mult. “

Cris lucrează de ceva vreme la Camera de Comerț și Industrie a României. Semnătura ei oficială din email este: Director, Internal Relations Division, Internal Relations Department.

Așa, doar ca să știi și tu ceva ce pe mine mă miră de fiecare dată când îmi reamintesc: Camera de Comerț și Industrie a României este o organizație care reprezintă oamenii de afaceri din România de 150 ani. Faptul că inclusiv noi, micii antreprenori, avem un cadru economic din ce în ce mai bun în care să ne desfășurăm e și meritul ei.

Când îmi povestește despre job-ul ei, deși suntem de-o vârstă, am impresia că vorbesc cu o persoană mult, mult mai matură (din toate punctele bune de vedere). Nu știu cum mai e să lucrezi acum cu ea, dar, din afară, observ că în ultimii ani a devenit un foarte bun negociator și organizator – de echipe și de evenimente business.

Sunt convinsă că e genul de persoană care își poate depăși limitele oricând. A tot făcut-o de când ne-am cunoscut în Call Center.

Am vrut să-ți spun aceste lucruri despre ea, înainte de a transcrie răspunsurile la cele 10 întrebări ale interviului, deoarece, ai să vezi, în ciuda realizărilor de până acum, Cris este o persoană modestă. În plus, arată și bine, dar după cum vezi, nu are nicio foto profi. O femeie foarte discretă. :)

Deci, draga mea, te rog să faci cunoștință cu încă o femeie minunată, parte a micii noastre comunități: Cristina Mihai.

 

EDITRIX: 3 cuvinte/ afirmații care te descriu cel mai bine acum…

CRISTINA: Optimistă, creativă, comunicativă.

E: 3 lucruri fără de care nu te poți imagina…

C: Iubire, cafea și pantofi. Aparent fără nicio legătură între ele.

E: Cu ce te ocupi?

C: Lucrez la Camera de Comerț și Industrie a României. Jobul meu e despre cifre, statistici, analize dar și despre proiecte ce țin de comunicare și evenimente.

E: Jobul – de plăcere sau doar de necesitate?

C: Și una și alta. Îmi plac proiectele de care mă ocup. În același timp este și necesitate pentru că îmi pot îndeplini visurile. Caut un echilibru în ceea ce fac.

E: Pasiunea/ pasiunile tale este/ sunt…

C: Călătoriile. Avem o lume întreagă să descoperim. În plus, să citesc, să merg la teatru, la concerte sau la muzee. Tot ce ține de artă, practic de frumos.

E: Cum e o zi obișnuită din viața ta?

C: O mare parte din timp o petrec la birou, deci am discuții cu colegii, cu partenerii, ședințe, întâlniri, proiecte. Iar restul timpului îl împart între familie, prieteni sau activități diverse. Și un pic de liniște. Nimic ieșit din comun.

E: Ce te face să fii mulțumită de tine?

C: Să reușesc ceva ce îmi părea imposibil la un moment dat. Asta mă face mulțumită. Și în același timp să-mi doresc să fac mai mult.

E: În viitorul apropiat îți dorești să…

C: Am în minte de ceva timp un proiect personal. Îmi doresc să se întâmple.

E: Ce ți-ai spune dacă te-ai întâlni cu tine acum 5-10 ani?

C: Să am mai mult curaj și mai multă încredere. Și răbdare, lucrurile se mai așează și de la sine.

E: Suntem pe un blog de modă și shopping. Deci trebuie să aflăm: moda este pentru tine…

O carte de vizită. Un mod de exprimare. O stare de spirit. De la mama mea am învățat două lucruri încă din adolescență: simplu și elegant. Este stilul care mi se potrivește cel mai bine. Cu toate că îmi place să încerc și ceva “altfel”uneori.

Îți mulțumesc, Cris, pentru răspunsurile tale elegante!

 

Dragă vizitatoare, aceasta este o rubrică pe care o facem împreună, pentru a ne inspira și a ne ajuta. Dacă vrei să participi sau știi pe cineva care urmărește pagina EDITRIX și ar avea ce să ne spună, te rog să mă anunți pe Facebook. Nu sunt feministă, dar cred că femeile ar trebui să aibă mai multă grijă unele de altele. Citește toate interviurile de până acum aici.

Să fii inspirată!

Cristina