Editrix | De vorbă cu… Andreea
Dragă vizitatoare, aceasta este o rubrică pe care o facem împreună, pentru a ne inspira și a ne ajuta. Dacă vrei să participi sau știi pe cineva care urmărește pagina EDITRIX și ar avea ce să ne spună, te rog să mă anunți pe Facebook. Nu sunt feministă, dar cred că femeile ar trebui să aibă mai multă grijă unele de altele. Citește toate interviurile de până acum aici.
fashion content editor, editor continut moda, stilist, stilist de produs, continut site, project management website, stylist, design site, freelancer administrare continut site, campanie facebook, comunicare online, blog de moda, tendinte, sedinte foto de produs
356041
single,single-post,postid-356041,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
andreea-editrix-2

Am întâlnit-o pe Andreea când de abia pornisem EDITRIX și mă rușinam când afla cineva că am un blog pe care bat câmpii. Eram în Deltă, în același grup. Am fost surprinsă apoi când am văzut că a dat follow paginii de Facebook.

Nu ne cunoaștem foarte bine. Nici măcar bine. Ne-am văzut doar de câteva ori. Totuși, Andreea mă inspiră tare. Cea mai cool fază mi se pare că, după eforturi considerabile, și-a îndeplinit visul de a-și petrece ziua de naștere pe Kilimanjaro.

” Spune-mi ceva ce încă nu am încercat și o să fiu prima care va spune ‘hai sa facem!’. Mai mult de atât, foarte probabil preiau inițiativa.”

Suspectez faptul că Andreea știe ceva ce multe dintre noi nu am învățat încă. Cum să-și trăiască viața așa cum își dorește. Cum să facă o alegere și să nu-i pară rău. Cum să facă abstracție de ce cred alții. Mai am… Cum să spună DA provocărilor fără să piardă timp cu statul pe gânduri. Cum să-și organizeze ziua astfel încât să încapă în ea o mulțime de lucruri imposibil de conciliat de cele mai multe dintre noi. De mine, de exemplu… Cum să fie și creativă și cu capul în nori, dar și … CFO sau femme fatale

Te las cu fotografiile și răspunsurile ei. Sper ca cele două-trei minute acordate citirii acestui interviu să îți facă plăcere și să-ți dea idei.

EDITRIX: 3 cuvinte/ afirmații care te descriu cel mai bine acum…

ANDREEA: Ambițioasă. Altruistă. Afectuoasă. Hmmm… curios cum toate încep cu A.

E: 3 lucruri fără de care nu te poți imagina…

A: Primul impuls a fost să spun cafea, muzică și soare. Apoi am realizat că deși sunt dependentă de ele, pot renunța măcar la două instant. Nu m-aș putea imagina în schimb fără dragostea celor din jur, fără nori pufoși pe cer și fără liniște sufletească.

E: Cu ce te ocupi?

A: Îmi place să spun ca sunt fotograf și visătoare, o mare pasionată de mâncare, pilot de zmeie, designer de broderie, iubitoare de natură și nu în ultimul rând un peregrin. Pe lângă asta mai înghesui o muncă de birou. Sunt CFO pentru o multinațională în domeniul industrial.

 

andreea-editrix-6

 

E: Jobul – de plăcere sau doar de necesitate?

A: Ambele. Caut să-mi echilibrez viața. Sunt norocoasă că am șansa sa fiu și creativă și pragmatică în fiecare zi. Îmi las mereu opțiuni deschise să nu cad într-o extremă. Din păcate nu sunt suficient de talentată sau creativă cât să ajung să mă întrețin din asta, dar nici nu-mi văd viața închisă într-un birou și simt mereu nevoia să mă exprim. Ceea ce simțim și apreciem cu adevărat se reflectă în ceea ce facem, nu?

E: Pasiunea/ pasiunile tale este/ sunt…

A: Complexe. Sunt genul de om pus să cucerească lumea. Glumesc. Poate. Sunt entuziasmată, pasionată și atrasă de tot ce e străin mie. Sunt mereu gata să plec într-o excursie, să încep un proiect nou fie el de fotografie, de brodat sau chiar decorațiuni interioare, de ce nu. Vreau să învăț sau să experimentez lucruri noi. Sunt într-o continuă mișcare și evoluție. Aș zice că mă definesc prin energie. Spune-mi ceva ce încă nu am încercat și o să fiu prima care va spune “hai sa facem!”. Mai mult de atât, foarte probabil preiau inițiativa. În ultimii ani am urmat cursuri de yachting, am mers la festivalurile de zmeie acrobatice din Europa și am reușit să petrec mai mult timp în natură. Am călătorit singură și am bifat cu succes chiar și Uhuru, Kilimanjaro anul trecut. Pun suflet în ceea ce fac, însă din păcate nu am timp suficient să mă implic în toate proiectele pe care mi le doresc.

 

andreea-editrix-1

 

E: Cum e o zi obișnuită din viața ta?

A: Cafea, mail-uri, întâlniri, cafea, foșnit de hârtii, mai multe hârtii, cafea, cântat în mașină melodia preferată a zilei, alergat o tura de parc sau o plimbare cu bicicleta sau trotineta, gătit cina, citit/ brodat/ procesat poze/ planificat vacanțe, în funcție de starea de spirit, foșnet de cearșafuri, meditație și apoi pășesc în lumea viselor.

E: Ce te face să fii mulțumită de tine?

A: Sunt mulțumită când reușesc să realizez ceva ce mi-am dorit foarte mult, când mă autodepășesc, când găsesc forța să continui chiar dacă sunt la pământ, când reușesc să rămân calmă într-o situație delicată, când îmi iese din prima un experiment culinar, când reușesc să ajung într-un loc la care visez de mult timp, când reușesc să nu mă răstorn cu barca sau când îmi fac timp să mă bucur de natură. Sunt destul de critică cu mine și chiar dacă unii consideră că a fi critic cu tine înseamnă că nu te iubești suficient, eu am descoperit cum, în esență, fix asta e ceea ce mă face să-mi ating majoritatea visurilor și să pășesc mai departe zâmbind.

 

andreea-editrix-5

 

E: În viitorul apropiat îți dorești să…

A: Îmi doresc să învăț kiteboarding, să particip la un semi-maraton pe munte, să fiu mai prezentă în viața mea și a celor apropiați și să tratez totul cu mai multă blândețe.

E: Ce ți-ai spune dacă te-ai întâlni cu tine acum 5-10 ani?

A: Mi-aș spune cu siguranță să fiu mai curajoasă și să ies mai repede din zona de confort. Să fiu mai înțelegătoare și mai puțin impulsivă, să fiu mai răbdătoare. Să iubesc ca și cum azi e ultima zi și să nu-mi limitez imaginația, să am încredere să pun în practică tot ce îmi doresc. Go big or go home, Andreea!

 

andreea-editrix-3

 

E: Suntem pe un blog de modă și shopping. Deci trebuie să aflăm: moda este pentru tine…

A: Un mijloc de exprimare a identității proprii și o oportunitate de a manipula/ modela starea de spirit. Ce poate să fie mai încurajator decât o rochie simplă, roșie, și o pereche de pantofi cu toc când ai o zi dificilă în față?

Mersi, Andreea, pentru încă o doză de idei!

Dragă vizitatoare, aceasta este o rubrică pe care o facem împreună, pentru a ne inspira și a ne ajuta. Dacă vrei să participi sau știi pe cineva care urmărește pagina EDITRIX și ar avea ce să ne spună, te rog să mă anunți pe Facebook. Nu sunt feministă, dar cred că femeile ar trebui să aibă mai multă grijă unele de altele. Citește toate interviurile de până acum aici.

Să fii inspirată!

Cristina

andreea-editrix-7