Editrix | Ei au Coachella, noi 1 Mai
Apropo de Coachella, nu o fi chiar 1 Mai același lucru, nici măcar ca temperatură, dar avem și noi două festivaluri la mare în weekendul ăsta, în Mamaia și în Vamă, plus zeci de petreceri organizate, (Pe mine mă tentează asta.) Apoi, oriunde te afli, ai alternativa organizării unui picnic care poate fi chiar mai distractiv. Nu stai ore pe drum. Orice vei face, fă-o undeva unde e multă lume pe placul tău. Energia și buna dispoziție comună sunt cele care fac din evenimentele astea ceva special. Pentru amintiri și mai frumoase, eu te susțin cu o doză de inspirație stylish mai jos. (Nu uita: la mare e mai frig decât crezi!)
fashion content editor, editor continut moda, stilist, stilist de produs, continut site, project management website, stylist, design site, freelancer administrare continut site, campanie facebook, comunicare online, blog de moda, tendinte, sedinte foto de produs
356097
single,single-post,postid-356097,single-format-standard,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Bună! Ce mai faci? Eu mă bucur că am reușit să mai intru pe blog. Nu am mai scris de miercurea trecută. Am sărit peste interviul de săptămâna asta, deși am găsit, între prietenele de pe pagina de Fb EDITRIX, o femeie caldă, luptătoare și tare curajoasă. Dar pregătesc în seara asta textul și revin. Acum postez ceva de sezon, ce aveam aproape gata și nu am apucat.

Săptămânile trecute am oftat la articolele despre Coachella din revistele online pe care le urmăresc și la pozele de pe Instagram.

Îmi plac mult festivalurile. Nu neapărat pentru muzică, ci mai mult pentru atmosferă. Sunt ca o mică pauză eliberatoare pe care o iei de la cotidian. Altfel față de vacanțe.

Am oftat până mi-am dat seama că vine 1 Mai.

Cred că am rămas de mică iubitoare de 1 Mai. Și, oriunde aș pleca de 1 Mai în afara țării, parcă nu îl simt ca atunci când sunt aici.

Am crescut la Constanța. Am început să petrec de 1 Mai cu ai mei, la picnic, pe malul ghiolului sau în pădure la Babadag, apoi m-am emancipat la Costinești. A urmat Neptun, Vama și Mamaia.

Ei bine, da! Am prins vremea când Costinești era cool.

Apropo de Coachella, nu o fi 1 Mai același lucru, nici măcar ca temperatură, dar avem și noi două festivaluri la mare în weekendul ăsta, în Mamaia și în Vamă, plus zeci de petreceri organizate, (Pe mine mă tentează asta.)

Apoi, oriunde te afli, ai alternativa organizării unui picnic care poate fi chiar mai distractiv. Nu stai ore pe drum.

Orice vei face, fă-o undeva unde e multă lume pe placul tău. Energia și buna dispoziție comună sunt cele care fac din evenimentele astea ceva special.

Pentru amintiri și mai frumoase, eu te susțin cu o doză de inspirație stylish mai jos pentru trei stări de spirit. (Nu uita: la mare e mai frig decât crezi!)

Să fii inspirată!

Cristina

editrix-1-mai-tinuta-culori-neutre

Aici: puloverul, pantalonii, pălăria, tenișii.

 

editrix-1-mai-tinuta-feminina1

Aici: fusta, jacheta, nikeșii, raybanii.

editrix-1-Mai-tinuta-young

Aici: sarafanul, rochiaadidașii.