Editrix | Despre Editrix
EDITRIX este un blog de modă și idei. L-am lansat după câțiva ani de acumulat experiență în zona de content, comunicare și project management pentru magazine online de modă și nu numai. Găsești aici sfaturi pentru outfiturile tale, dar poate și pentru micul tău magazin online de modă. Sper să te inspire! Cristina
fashion content editor, editor continut moda, stilist, stilist de produs, continut site, project management website, stylist, design site, freelancer administrare continut site, campanie facebook, comunicare online, blog de moda, tendinte, sedinte foto de produs
353292
page,page-id-353292,page-template-default,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-1.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
despre-editrix-cristina

Bună! Eu sunt Cristina și sunt o ceapă.

 

M-am gândit ceva dacă să spun asta despre mine sau nu. Nu e prea flatant… Totuși, aceasta e cea mai bună descriere pe care mi-o pot face. Și mie îmi plac mai toate cuvintele.

 

Ca o ceapă ce sunt, am o mulțime de straturi. La job, în viața privată…

 

Vrei un exemplu? Chiar acum am verificat cele trei adrese de email pentru cele trei activități/ business-uri în care sunt implicată. Cel mai vechi, în care colaborez cu iubitul meu: real estate; cel mai tânăr, în lucru: un home & deco eShop cu implicații sociale; cel mijlociu, acesta: editrix.ro, un blog de modă și idei.

 

Cum am ajuns la fiecare activitate e o poveste lungă  în sine. Ideea e că se pare că e scris în ADN-ul meu ca periodic să încep ceva nou care să mă conducă la altceva. De aceea, ultimii 10 ani au fost o continuă călătorie de autodepășire. Ceea ce leagă toate activitățile mele este faptul că toate au legătură cu pasiuni vechi, visuri de când eram copilă.

În acești 10 ani, de când am început să am aspirații de om independent și am ieșit din corporația în care m-am angajat când am venit în București, am avut ocazia să mă simt de multe ori ca o ceapă. Și ca una fresh, absolut necesară la multe feluri, și ca una degerată. Ambele stări au făcut parte dintr-un proces de învățare pe care nu vreau să-l las să se oprească. Prin urmare: trei adrese…

 

Am început blogul editrix.ro din pura plăcere de a crea ceva nou (logo, imagini, design site – toate îmi aparțin) și de a scrie despre shopping-ul online de modă. Cred mult în forma asta de satisfacere a necesităților de stil. Plus că rămăsesem cu nostalgie după ce am plecat din ceea ce a fost/ ar fi fost unul dintre cele mai mișto proiecte de eShop de modă din .Ro, creat după o idee a mea mai veche. (Apropo: investitor-partener? NU fără bugetul pe un an blocat pe numele companiei în bancă!).

 

Acum scriu pe editrix.ro tot felul de chestii legate de modă, plecând de la ideea că aceasta are un impact uriaș în viața noastră, că vrem sau nu. Mai scriu și lucruri mai personale, dar sigur nu o să postez în mod curent poze cu ținute. Am o garderobă minimalistă, tocmai ca urmare a relației cu domeniul. Deci aș fi plictisitoare într-o lume plină de bloggerițe de stil personal (multe cool!).

 

Observ că postez cam de două ori pe săptămână, când am timp. Am multe idei, dar nu suficiente ore. Traficul acum nu e cine știe ce, dar probabil că cei care intră apreciază ce fac – cu această ocazie, am devenit freelancer pe zona de content și project management pentru dezvoltare/ lansare de magazine online.

 

Deci, în situația asta, se pare că sunt o ceapă fresh. Ce bine!

 

Să fii inspirată,

Cristina Ianovici

Păstrăm legătura?

Păstrăm legătura?

Click Like, apoi continuă cu prima pagină sau contactează-mă!